Годували через паркан: В скандальному притулку на Житомирщині не пустили волонтерів з їжею для собак. ВІДЕО

   Відео в мережі Фейсбук опублікувала користувачка Людмила Волкова.

   На відео видно, як волонтери намагаються погодувати тварин в притулку "Оберіг", що в Новоград-Волинському районі.

  Проблема лише в тому, що волонтерів не захотіли пустити на територію, аби вони нормально погодували тварин в притулку. Натомість "незваним гостям", наскільки зрозуміло з поведінки працівників притулку, там були зовсім не раді, і волонтерам нічого не лишалося, як кидати їжу собакам через паркан.  

  Історія зі скандальним притулком для тварин на Житомирщині вже тривалий час "мандрує" просторами соціальних мереж, ЗМІ різноманітного рівня. Без перебільшення, матеріали, відео, на яких показано, в яких умовах утримуються тварини в притулку, приголомшила всю країну.

  Варто нагадати, що  ж пишуть мас-медіа про цю історію. Наприклад, можна знайти такий опис про притулок для тварин на Житомирщині, який багатьох не лишає байдужими: «Занедбані, голодні та нікому не потрібні. У Новограді-Волинському на Житомирщині активісти борються за покращення умов життя собак із місцевого притулку.

 Щороку місто виділяє гроші на їхнє утримання, проте ситуація лише погіршується. Чому та куди йдуть бюджетні кошти? Замість охайних вольєрів - короткий ланцюг та будка. Невеличкий клаптик землі. Навколо неї - і туалет, і їдальня, і місце відпочинку песиків. Ось у таких умовах живуть підопічні притулку. Скрізь бруд та страшенний сморід. А ось це - їжа для місцевих собак.   Чотирилапих годують запареною кашею з гнилими риб'ячими головами». І це лише невеличкий, короткий опис плачевної історії із нечуваним поводженням з тваринами.

  Читайте також: Рідка каша з гнилою рибою: як утримують тварин у притулку в Новоград-Волинському. ВІДЕО

kd28021923 1

 Новини Житомира

 

Последнее изменение Пятница, 01/03/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework