Туристичні бахіли або гамаші

  Туристичні бахіли (або ще як їх називають - гамаші), як правило використовують у зимових походах, проте, наші Карпати непередбачувані, погода може бути мінливою, тому, прихопити із собою бахіли у мандрівку навіть влітку, буде правильним рішенням, адже вони зможуть захистити ваші ноги від надмірного попадання роси та дощу всередину взуття.

   Для того, щоб правильно підібрати бахіли на terraincognita.com.ua/vzuttya/aksesuari-6/gamashi, вам слід міряти їх на ваше трекінгове взуття, яке ви зазвичай берете з собою у подорож. Адже, як правило, усі туристичні бахіли мають свій розмір, який треба підібрати відштовхуючись від габаритності вашого взуття, висоти протектора підошви, а також власне розміру вашого взуття.

  Для того, щоб бахіли принесли вам реальну користь, спершу слід визначити, у який сезон ви частіше всього будете їх використовувати. Якщо це зима, то бахіли мають бути високими, щоб максимально забезпечити комфорт ваших ніг та уникнути потрапляння снігу всередину взуття. Якщо це будь-яка інша пора року, то можна придбати бахіли середньої висоти, оскільки, для того, щоб захистити ваші ноги від попадання роси, дощу чи граду, їм достатньо буде надійно закрити вашу гомілку (а точніше те вільне місце, між вашим взуттям та закінченням штанів).

111995 1

  Якщо ж ви визначились із довжиною, то переходимо до фіксування бахіл на нозі. Як правило, бахіли утримуються на нозі за допомогою декількох елементів, а це: блискавка, липучки, резинки та так звані кнопки. Інколи у моделі поєднуються усі ці елементи для максимальної фіксації, проте, буває, що їх забагато і це спричиняє дискомфорт при одяганні чи зніманні. До речі, зверніть увагу на те, чи захищена блискавка, адже це слабке місце, де найчастіше виникає промокання, тому більшість виробників використовують захисний шар матеріалу (або планку на липучках), яка закриває блискавку і таким чином зменшує ймовірність попадання води всередину черевика.

 111995 2

  Внизу бахіл розташований невеликий металевий гачок, що чіпляється за шнурівку черевика (у місці початку шнурування), він служить для надійнішої фіксації бахіли із вашим взуттям та запобігає попаданню вологи через язичок. Також бахіли закріплюються на підошві черевика за допомогою 2-ох варіантів: або стропою, що регулюється або сталевим тросиком. Кращим варіантом вважається тросик, адже він виготовлений із міцного матеріалу і ймовірність його пошкодити дуже маленька, але у ремінці є теж свій плюс, оскільки він регулюється, то є можливість зручно зафіксувати його відповідно до особливостей вашого взуття.

 Купити гамаші ви можете у магазинах туристичного спорядження, наприклад, TerraIncognita, де ви знайдете дуже великий вибір різноманітного туристичного спорядження та бахіл зокрема. Підібрати потрібне можна, завітавши до інтернет-магазину за посиланням: www.terraicognita.com.ua. А побачити всі товари «вживу» та переконатись у беззаперечній якості за адресами:

  • м. Київ, вул. Гната Хоткевича, 8
  • м. Львів, вул. Пекарська, 26
  • м. Одеса, вул. Ніжинська, 37 

  Також отримати відповіді на питання щодо спорядження можна за цими номерами: +38 098 62 555 74, +38 093 62 555 74, або написавши на сторінку у Facebook.  Ціна на туристичні бахіли залежатиме від використаних матеріалів та технологій.

  Вдалих покупок!

 Новини Житомира

    

Последнее изменение Пятница, 01/03/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework