×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Рідні застреленої сім'ї на Прикарпатті не вірять у основну версію слідства. ВІДЕО

На Житомирщині та в Чернівцях ховали жінку, чоловіка та трьох маленьких дітей, яких знайшли кілька днів тому застреленими в карпатському лісі.

Рідні та знайомі загиблих приголомшені. Кажуть, що родина була благонадійною і мала плани на майбутнє. Тож, в основну версію слідства - про вбивство дітей і самогубство кимось із дорослих не вірять, йдеться в сюжеті ТСН.

На поховання Тетяни Власюк та її двох маленьких дітей зійшлися чи не всі жителі селища Першотравенськ, на Житомирщині.

Рідні загиблої кажуть, буквально напередодні жахливого розстрілу в лісі, вона говорила з матір'ю по Cкайпу. Нічого підозрілого мати не помітила. Мало того, запевняють, що жінка, її співмешканець і троє дітей мали плани на Новий рік.

У головну версію слідства , що Тетяна могла застрелити трьох дітей, свого цивільного чоловіка та вчинити самогубство - не вірять. "Вона курку не могла зарубати, вона рибу не могла зарізати і вбити себе, і покласти себе в ряд після смерті… Скажіть, людина може собі таке зробити? Не може", - каже бабуся небіжчиці.

У цей час у Чернівцях прощалися з Віктором Городецьким та його трирічним сином. Попри те, що хлопчик був Тетяні не рідним, а її діти були від першого шлюбу - ніяких конфліктів на цьому ґрунті в родини не було, переконують рідні та знайомі загиблих. "В сім'ї у них було все гаразд, прекрасна дружня сім'я, прекрасні люди", - каже друг сім'ї Дмитро Оленюк.

Тетяну Власюк, її цивільного чоловіка Віктора Городецького та трьох їхніх малих дітей знайшли застреленими в горах поблизу карпатського села Микуличин.

Поруч з убитими лежала рушниця. За основною версією слідства, дорослі застрелили дітей, та себе. За неофіційною інформацією - попередні експертизи засвідчили, що останньою загинула жінка. Таксист, що віз родину в ліс засвідчив, що дорослі наполегливо відмовлялися, щоб він зачекав їх після прогулянки чи приїхав забрати родину з трьома дітьми.

Попри те, що в лісі вже сутеніло. Під час обшуку в будинку чоловіка, за неофіційною інформацією, знайшли окультну літературу. Утім, і знайомі, і родичі загиблих в один голос твердять - родина була благонадійною.

"Не віриться. Я сам в міліції 8 років пропрацював і багато вбивств бачив, але як може матір, яка пишалася своїми дітьми таке скоїти. Ще й складати в ряд", - каже друг родини Олександр Король. Попередні результати експертиз і розслідування прикарпатські правоохоронці обіцяють оголосити в середу.


n 2212142118

Последнее изменение Понедельник, 22/12/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework