Відбулась XІІІ церемонія відзначення містян «Гордість Бердичева». ВІДЕО

  Першого дня весни велику залу МПК ім. Шабельника наповнили тисячі бердичівлян, запрошені на традиційну щорічну церемонію відзначення перемог і досягнень.

   Тринадцята відзнака зібрала найкращих, котрі минулоріч (2018-го) своєю наполегливою працею, майстерністю й талантом, кожен у своїй галузі, прославили Бердичів на увесь край і далеко за його межами. Ті переможні кроки земляків зафіксували організатори у 10-ть номінацій, увіковічнили у альманасі «Гордість Бердичева», який дарували кожному, хто піднімався за нагородою на головну сцену міста.

kd 04041919 1

  Церемонію розпочали дві пари ведучих.

  Традиційно першими вітають Захисників Вітчизни, дякують матерям загиблих Героїв, відзначають волонтерів. Орден «За мужність» ІІІ ступеня отримав за тата Сергія Ковтуна його син, грамотою головнокомандувача ЗС відзначено маму загиблого героя Оксану Сідлецьку, відзнаки Президента «За гуманітарну участь в АТО» мають Сергій Адам’як, Катерина Закревська, Тетяна Примак. Гордістю міста і Збройних Сил стали артилеристи 26-ої бригади, упорядник і організатор Музею Операції об’єднаних сил Олег Цилінський, упорядник збірок та переможець обласного творчого конкурсу прес-офіцер Олег Калашніков.

  Відзнаки у напрямку «Слава Героям!» вручили міський голова Василь Мазур та голова обласної ради Володимир Ширма.

  У когорті милосердних людей – донори року, лікарі МЛ і госпіталю, у числі яких гол. лікар Павло Журбенко і зав. педіатричним відділенням Валентина Ковальчук, а також шестеро жінок, яким минулоріч присвоїли почесне звання «Мати-героїня».

  Щороку все більше людей, котрі, «працею звеличені» мають загальний трудовий стаж 50 і більше років. Серед ветеранів праці – Іван Вербівський, Валентина Іськова, Антоніна Горчакова, Алла Кнауб, Тамара Гілевич та ін.

  Чи не найбільше нагороджених у номінаціях «Найкращі в освіті», «Пізнавай, твори, перемагай», «Найкращі в спорті», а це – сотні вчителів, наставників, тренерів та їх учні, переможці обласних, всеукраїнських і міжнародних олімпіад, конкурсів, виставок.

  Почесне звання «Заслужений працівник освіти» минулоріч отримала директорка 2-ої гімназії Ірина Толочко, а заклад, очолюваний цією жінкою, увійшов до ТОП-200 шкіл України, за результатами ЗНО-2018р.; у 50-ці кращих українських освітян – вчителька початкових класів 10 НКВ Тетяна Бойко. Учениця 14-ої школи Марина Рибак, як і минулоріч, отримала Ім. у мовно-літературному конкурсі ім. Шевченка та Всеукраїнській олімпіаді з мови. Окрім цього, дівчину відзначили другий рік поспіль за найбільшу кількість оцінок «12»: якщо у 2017 р. їх було близько 400, то у підсумку за 2018-ий Марина отримала більше 500 12-ок… Серед виробників щороку тримається на вершині лідерства і отримує відзнаки Бердичівський пивоварний завод.

  Гордістю Бердичева є його славні спортсмени, легко- і важкоатлети, юні футболісти, боксери, котрі здобувають першість на чемпіонатах області, України і навіть Європи. Не менше радують досягнення в культурі: на всеукраїнських музичних і танцювальних фестивалях і конкурсах у бердичівлян багато перемог! Великою подією у напрямку «Розквітни, відродись, зрости!» стало відкриття 14 січня минулого року приміщення Музично-драматичного Театру на Європейській; реконструйовано і врочисто відкрито у Бердичеві Центр первинної медико-санітарної допомоги. Щоб розповісти про кожного, хто отримав відзнаку на церемонії нагородження – замало буде й десятьох сюжетів! Прекрасні музичні, хореографічні композиції підготували до свята нагородження викладачі й вихованці ЦПО ім. Разумкова.

Джерело: trkvik.tv

 

 Новини Житомира

 

Последнее изменение Вторник, 05/03/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework