Саботаж, або Історії зради інтересів музею космонавтики

  В Житомирському клубі «Інфорум» 1 березня 2019 року відбулася презентація книги Заслуженого будівельника України, Почесного громадянина Житомира Володимира Федоровича Нікуліна «Саботаж, або Історії зради інтересів музею космонавтики імені С.П.  Корольова в м. Житомирі», яка виходить в серії мемуарів житомирян: «Я розповім Вам ...».

 

  Раніше Житомиру Володимир Федорович присвятив три книги, випущені у видавництві «Волинь», в яких він розповів історію будівництва музично-драматичного театру, гідропарку, підвісного мосту через Тетерів, Монументу Слави, виставкового павільйону Музею космонавтики ім.  С.П. Корольова та інших об’єктів, - розповідає 20minut.ua.

  У новій книзі автор, безпосередній учасник описуваних подій, розповідає про опір керівництва музею та керівників органів місцевої влади розширенню та розвитку музею космонавтики імені С.П.Корольова за 30 років з часу його існування по теперішній час. Оскільки події, описані в оповіданнях, не піддаються здоровому глузду, автор підкріплює їх дійсність документами.

  «У цій книзі я розповідаю, як перешкоджали розширенню музею заради особистих вигод, заради амбіцій і власного благополуччя, а ще – в силу звичайнісінької ліні.  Хто цим займався  і яким чином.

  У книзі описані справжні події, названі справжні прізвища.  Описані факти і події підтверджуються доданими документами, тому книга називається – «Документальна повість».  Частково використані матеріали і епізоди з моїх книг: «Музей космонавтики ім. С.П. Корольова» (видавництво «Волинь», 2010 р) і «Як це було» (видавництво «Волинь», 2016 р).

  Розповідаючи, як здійснювався саботаж, книга закликає депутатів усіх рівнів, громадськість міста та області не залишатися байдужими, активно боротися з рутиною за розвиток бренду міста – Музею космонавтики ім.  С.П. Корольова. Книга підготовлена ​​до друку у видавництві «Волинь». Головний редактор Георгій Мокрицький. У книзі використані ілюстрації Г.П. Мокрицького, а також з приватного архіву В.Ф. Нікуліна і архіву краєзнавчого видавництва «Волинь». Обкладинку та малюнки виконав всесвітньовідомий художник-графік Василь Вознюк. Книга віддрукована в приватній друкарні О.О.Євенка Тираж 300 примірників.

Руслан Морозов

 Новини Житомира

  



Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework