Боєць тридцятки: «Умовно телефон — російський флот, піджак — Крим, а застосована мною сила — військова агресія з боку Росії»

  Саме такі асоціативні, умовні паралелі провів блогер Леонід Остальцев, який є ветераном АТО, автором і ведучим VeteranoБлог на каналі 24, в одному з відео свого блогу.

   «Почавши вести свої блоги, я не представився нормально і не висловив позицію щодо війни на сході, анексії Криму, і ролі РФ у цьому.

  Здавалось би: доброволець, ветеран — якою ж може бути моя позиція? Це ж очевидно. Але все ж зрозумів, що її таки потрібно озвучити.

  Мене звати Леонід Остальцев і я — учасник бойових дій. Мені було 27 років, коли мавпи збили ІЛ-76 з нашими десантниками. Тоді я пішов у військомат і сказав: я — доброволець. Прошу зарахувати мене до лав ЗСУ. Потрапив до 30 ОМБр 1 батальйон, 2 рота.

  Повернувшись, я разом з іншими ветеранами створив союз ветеранів Деснянського району. Після цього я створив проект "Ветерано піца". Нині ще й веду свій блог на 24 каналі.

  Буду відвертим. Мене напружує позиція певної частини українців щодо подій на сході та окупації Криму», — зазначається у відео. Це лише частина опису відеоролику.  Пропонуємо переглянути відео блогу:

  А на завершення відео автор згадав мудру та влучну цитату видатного італійський поета доби Відродження Данте Аліг'єрі:  «Найспекотніші місця в пеклі залишені для тих, хто в часи найбільших моральних потрясінь зберігав нейтралітет».

За матеріалами VeteranoБлог

 Новини Житомира

 

 

Последнее изменение Вторник, 12/03/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework