×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі представили нового керівника обласного управління ДПтС України

24 грудня Голова Державної пенітенціарної служби України Володимир Миколайович Палагнюк представив керівному складу органів та установ виконання покарань житомирського регіону начальника управління ДПтС України в області полковника внутрішньої служби Поліщука Валерія Анатолійовича.

Про це повідомляє прес-служба управління ДПтС України в Житомирській області.

«Валерій Анатолійович – це досвідчений фахівець і керівник, який 9 місяців очолював управління ДПтС України в Луганській області, та зумів забезпечити життєдіяльність виправних установ у надскладних умовах, а також проведення евакуації засуджених жінок з колонії, яка перебувала в районі проведення антитерористичної операції», – відмітив В.М. Палагнюк.

Також Голова ДПтС України окреслив коло питань, на які в першу чергу необхідно звернути увагу новопризначеному керівнику обласного управління Служби, зокрема і щодо діяльності Бердичівської та Райківської виправних колоній.

В свою чергу, В. Поліщук запевнив керівництво відомства у своїй готовності вирішувати зазначені проблеми. «Я вдячний керівництву Державної пенітенціарної служби України за довіру. З першого дня на посаді я уважно ознайомлюсь із станом справ на місцях, в установах, зробивши відповідні висновки, по результатах яких будуть прийняті рішення щодо поліпшення стану справ», – зазначив він.

Володимир Миколайович побажав новопризначеному керівнику управління ДПтС України в Житомирській області успіхів у роботі, підтримки з боку органів місцевої влади та дієвої співпраці з керівництвом правоохоронних органів області, адже, за його словами, «усі ми робимо одну справу – бережемо громадський спокій у суспільстві».

n 2412142171

n 2412142171

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework