×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Житомирська обласна дитяча клінічна лікарня святкує 30-річчя

Рівно 30 років тому, а саме 29 грудня 1984 року, була відкрита Житомирська обласна дитяча клінічна лікарня. Навіть великий актовий зал, в якому проходили урочистості, не зміг умістити всіх причетних до цього свята.

Про це повідомляє прес-служба обласної ради.

Привітати медичний колектив приїхали голова Житомирської обласної ради Віталій Француз, департамент охорони здоров’я облдержадміністрації представив Сергій Кобилинський, головні лікарі медичних установ м. Житомира.

У своєму вітальному слові головний лікар обласної дитячої лікарні Віктор Марченко зазначив, що він вдячний долі за право працювати з таким унікальним медичним колективом, де кожний – справжній професіонал в своїй справі.

«Від імені депутатського корпусу обласної ради та обласної адміністрації хочу привітати колектив лікарні з таким невеликим, але серйозним ювілеєм. Адже 30 років – це не три  роки, але й не сто років», - сказав Віталій Француз та побажав комфортних умов праці, належної матеріальної винагороди та міцного здоров’я і вручив Грамоти обласної ради та обласної державної адміністрації.

n 3012142260

n 3012142260

n 3012142260

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework