×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Новорічні свята на охорону громадського порядку заступлять 450 міліціонерів

З 25 грудня 2014 працівники органів внутрішніх справ Житомирщини працюють у посиленому варіанті несення служби. Саме у цей період на території області тривають масові заходи, пов’язані із зустріччю Нового року та Різдва.

Про це повідомляє СЗГ УМВС України в Житомирській області.

В управлінні МВС та територіальних міськрайвідділах з середини грудня розгорнули роботу оперативні штаби з координації діяльності органів та підрозділів міліції для забезпечення дотримання законності та правопорядку на вулицях населених пунктів області.

Безпосередньо в ніч з 31 грудня 2014 на 1 січня 2015 років на охорону громадського порядку заступлять  450  міліціонерів.  Очікується проведення масових заходів у 36 населенних пунктах області за участі близько 12  тисяч жителів  та гостей  області.  Безпосередньо у місцях їх проведенняпрацюватимуть близько 120 правоохоронців.

Як повідомив начальник Управління громадської безпеки УМВС України в Житомирській області Володимир Мазарчук, в обласному центрі масові заходи проходитимуть довкола центральної ялинки на майдані Корольова. Загалом же охорону громадського порядку на вулицях Житомира забезпечуватимуть спільні наряди патрульної служби та Нацгвардії, також працюватимуть автопатрулі УДАІ та УДСО, інші.

Тож працівники міліції бажають всім жителям області, аби Новорічні свята були по-справжньому світлими та радісними і нагадують про існуючі заборони щодо вживання спиртного у громадських місцях, а також використання піротехнічних засобів.

n 3112142266

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework