×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині втопився чоловік

29 грудня до рятувальників 22-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Володарськ-Волинський від диспетчера служби «102» надійшло повідомлення про те, що в смт Нова Борова під час ловлі риби втопився чоловік.

На жаль, допомогти йому – врятуватись – ніхто не зміг. Обставини, що призвели до трагедії, наразі з’ясовуються.

Про це повідомляє У ДСНС у Житомирській області.

Наступного дня 30 грудня водолази Житомирської обласної комунальної рятувальної служби на воді відшукали тіло загиблого та підняли його з дна водойми.

Шановні громадяни! Виходячи на замерзлу водойму, візьміть із собою палицю, щоб перевіряти міцність льоду. Ні в якому разі не перевіряйте його ударом ноги. Перші кроки потрібно робити, не відриваючи підошви від поверхні криги. Заздалегідь роздивіться чи немає навколо підозрілих місць, а саме: лід може бути крихким (тонким) біля стоку води (наприклад із ферми або фабрики), поблизу кущів, очерету, під кучугурами, у місцях, де водорості вмерзли у кригу. Обминайте ділянки вкриті товстим шаром снігу. Значно тонший лід у місцях швидкої течії і там, де одна водойма впадає в іншу – більшу.

Якщо ж ви провалилися під лід, потрібно широко розкинути руки по краям льодового пролому, щоб спертися передпліччями й плечима на кригу та утриматися від занурення з головою. Дійте рішуче і не лякайтеся.

Якщо ж на ваших очах на льоду провалилася людина, негайно крикніть, що йдете на допомогу. Наближатися до ополонки можна лише повзучи, широко розкинувши руки. Буде краще, якщо ви можете підкласти під себе лижі, дошку, фанеру, щоб збільшити площу опори і повзти на них. До самого краю підповзати не можна, інакше у воді опиняться вже двоє.

n 3112142271

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Последнее изменение Среда, 31/12/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework