×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

До оновленого складу громадської гуманітарної ради при облдержадміністрації запрошують фахівці гуманітарної сфери та представники інститутів громадянського суспільства

Важливою складовою життя, як суспільства в цілому, так і окремої людини, є гуманітарна сфера.

Сучасний етап розвитку української державності вимагає від владних структур нового осмислення суспільних інтересів, вироблення функціональних механізмів до вирішення гуманітарних проблем.

Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

Ураховуючи пропозиції представників інститутів громадянського суспільства, департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ініціює розгляд питання щодо формування нового складу громадської гуманітарної ради при обласній державній адміністрації.

Громадська гуманітарна рада при обласній державній адміністрації, як консультативно-дорадчий орган, вивчатиме процеси у сфері гуманітарного розвитку Житомирської області та надаватиме пропозиції щодо врахування суспільно значущих інтересів під час вирішення найважливіших питань гуманітарного розвитку; забезпечення дотримання прав і свобод людини у сферах освіти, науки, культури і мистецтва, охорони здоров’я, інтелектуальної та творчої діяльності.

До її складу запрошуються фахівці гуманітарної сфери області, представники інститутів громадянського суспільства, основним напрямом діяльності яких є забезпечення додержання прав і свобод людини і громадянина у сферах освіти, науки, культури і мистецтва, охорони здоров'я, інтелектуальної та творчої діяльності.

У розділі «Громадські обговорення» рубрики «Розвиток громадянського суспільства» розміщено проекти розпорядження голови облдержадміністрації та Положення про громадську гуманітарну раду.

Свої пропозиції та зауваження до зазначених проектів просимо надсилати на електронну адресу до 15 січня ц.р. Адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript..

Довідки за телефоном: 47-46-49 (Сластухіна Світлана Василівна).

n 0601152331

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework