×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Із Малина на Схід країни відправився гуманітарний вантаж

12 січня, напередодні Старого Нового року з Малина на схід України виїхав мікроавтобус з гуманітарною допомогою, призначеною для біженців та мешканців Біловодського району, який знаходиться за 90 км від Луганська.

Як повідомляють у Малинській райдержадміністрації, гуманітарний вантаж був сформований з урахуванням нагальних потреб населення Біловодська. В основному – це продукти харчування: консервація, крупи, олія, борошно, овочі, чай, макарони, дитяче харчування, а також – предмети особистої гігієни: мило, миючі засоби, підгузки, туалетний папір тощо.

Вантаж збирали всією громадою заради однієї мети – допомогти своїм співвітчизникам. Вагомий вклад у загальну справу зробили колективи ДП «Малинський держлісгосп», Малинського кооперативного ринку, ПРАТ «МКДЗ», школи мистецтв, райдержадміністрації, районної та міської рад, ТОВ «Папір-Мал», освітяни району, працівники культури, територіальні громади Йосипівки, Луків, Пиріжок, Гранітного, Морозівки, Діброви, Шевченкового, Старих Вороб'їв, Вишева, Малинівки, Нових Вороб'їв.

Транспорт для доставки гуманітарної допомоги надав автоперевізник Столяр О.В.

Вразила небайдужість та бажання допомогти пересічних жителів Малинщини, які упродовж декількох днів зносили до пункту збору продукти харчування. Разом із гуманітарною допомогою на схід малинчани спрямували і щире побажання миру та добра.

Допомога жителям Біловодського району не обмежиться цим єдиним вантажем. Незабаром планується відправити наступну гуманітарну допомогу, а тому її збір продовжується. Тут варто пам'ятати: ми маємо дякувати Богу, що живемо у мирі і по можливості підтримувати тих, кому особливо важко.

n 1301152414

 

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework