×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Лісівники Житомирщини планують розширити лісові дороги

Лісові господарства Житомирщини і цьогоріч будуватимуть лісові дороги. Адже залишити розпочату справу на півшляху – не по-господарськи.

Кілька років тому лісівники взялися за створення якісної  дорожньої мережі в лісах області, яка би дозволила їм  ефективніше вести лісове господарство.

Про це повідомляє прес-служба ЖОУЛМГ.

Наші підприємства мають необхідну спеціалізовану техніку, і нерозумно було б її не використовувати, - коментує начальник Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства Андрій Курінський. -  А оптимально спланована сітка лісових шляхів не лише дасть можливість нам керувати лісами і використовувати їх та лісові землі так, щоб постійно підтримувати їх біорізноманіття та всі важливі екологічні, економічні та соціальні функції, а й наблизити нашу галузь до європейських стандартів. Тому і в цьому році підвідомчі підприємства планують збудувати понад 100 км лісових доріг, з них з твердим покриттям - близько 50 км. Крім того, проводитимуться поточні ремонти наявних шляхів протяжністю 95 км.

 Всі роботи будуть виконані за власні кошти підприємств. Затрати на кожен кілометр будівництва в середньому сягатимуть 320 тисяч гривень.

Додамо, що за останні вісім років підприємствами Житомирського ОУЛМГ побудовано 334 кілометри  лісових автомобільних доріг з твердим покриттям.

n 1601152475

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework