×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

В Донецькому аеропорту йдуть активні бої

У понеділок, 19 січня, на території аеропорту Донецька тривають активні бойові дії зі звільнення об'єктів, які утримуються бойовиками.

Як повідомляє 5 канал із посилання на у прес-центр АТО, терористи несуть істотні втрати в живій силі і техніці.

За минулу дому бойовики 99 разів обстріляли позиції сил АТО і населені пункти. Із вечора неділі до 7 ранку понеділка українські військові зазнали 35 обстрілів.

З мінометів, гранатометів і артилерії бандити обстріляли Макарове, Сокільники, Красногорівку, Тоненьке, Троїцьке, Попасна, Чермалик та Талаківці. Три рази бойовики вели вогонь по Кримському.

Населені пункти Донецький, Щастя, Трьохізбенка, Станиця Луганська, Нижнє, Тоненьке, Талаківка обстрілювали ся із "Градів". По два рази вогнем з реактивних систем залпового вогню терористи накривали Піски і Кіровське.
Зазначається, що найбільше обстрілів, вісім, було зафіксовано поблизу Гнутового. Тут бандити застосовували міномети, протитанкові ракетні комплекси і артилерію, включаючи реактивну.

Раніше радник президента Юрій Бірюков повідомив, що за ніч із Донецького аеропорту були евакуйовані всі поранені українські бійці.

n 1901152497

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework