×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині п’яний чоловік заснув на дивані, який почав тліти

21 січня о 06:40 на пункт зв’язку 26-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Романів надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку, що знаходиться в с. Романівка.

Як повідомляють в У ДСНС у Житомирській області, прибулі на місце події рятувальники встановили, що споруда повністю охоплена вогнем. Провівши розвідку, надзвичайники виявили на підлозі бездиханне тіло 43-річного сина власниці. З’ясувалося, що 70-річна господарка зайшла до передпокою та побачила, що диван, на якому спить її син, почав тліти. Жінка намагалась розбудити його, проте зусилля були марними. Чоловік був у сильному алкогольному сп’янінні та не розумів, що відбувається. Витягти його на двір самотужки пенсіонерка не змогла, так як нещодавно перенесла інсульт.

Не добудившись сина, жінка сама ледь покинула будинок. Лікарі швидкої допомоги надали їй першу медичну допомогу. В госпіталізації старенької не було потреби.

Завдяки професійним діям рятувальників займання вдалось локалізувати о 07:05. Остаточна ж ліквідація відбулася о 09:00.

За попередньою версією пожежа сталась внаслідок паління в нетверезому стані. Наразі фахівцями встановлюється остаточна причина виникнення пожежі, а також суми збитку та врятованих матеріальних цінностей.

n 2201152570

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework