×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Співробітники Житомирської виправної колонії відправили бійцям АТО щити для облаштування наметів

Житомирська ВК управління ДПтС України в Житомирській області (№4) відзначила День соборності України відправкою вантажу із продукцією для облаштування польового табору для тренувань бійців 79 окремої аеромобільної бригади Сухопутних військ ЗСУ.

Як повідомляють у прес-службі управління ДПтС України в Житомирській області, 22 січня співробітники Житомирської виправної колонії (№4) відправили третій вантаж із готовими щитами для облаштування підлоги наметів польового табору для бійців 79 окремої аеромобільної бригади Сухопутних військ Збройних Сил України.

Як зазначив начальник Житомирської ВК-4 Сергій Терехов, з 19 січня п.р. колонією вже передано для потреб військовослужбовців понад 20 кубічних метрів готової продукції і на цьому зупинятися не планують, адже пенітенціаріям у добрій справі з поставкою матеріалів допомагає громадська організація «Голос громади Житомира» на чолі із Сергієм Прокоповичем. Крім того, засуджені радо беруться до роботи по наданню такої допомоги, щоб теж внести свою лепту у справу захисту Батьківщини.

n 2301152582

n 2301152582

n 2301152582

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework