×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Відверта розповідь даїшника про тотальну корупцію в Житомирському ДАІ. ВІДЕО

Наскрізь прогнила така державна структура як Державтоінспекція вже настільки дістала її співробітників, що її рядові члени вже не боятися публічно розповісти про ті жахи, що діється в ній.

Преса-України пропонує читачам шокуюче відео одного рядового житомирського ДАІшника, в якому він відверто розповів про повну гниль і тотальну корупцію в лавах так званих «правоохоронців».

Викривача з Житомира звуть Олексієм Бояркиним. Він старший сержант ДАІ, службовий жетон — ЖТ 0203.

Олексій Бояркін розповів усе про корупцію у своєму підрозділі: про те, щоб потрапити в ДАІ, треба дати начальнику 1500 доларів США, як начальство дає вказівку «запротоколить» неугодну людину, як влаштована система здачі грошей начальству після зміни.

Також Бояркін розповів, щоб тільки вийти на зміну на трасу Київ-Чоп, потрібно заплатити 2000 тисячі гривень.

Також він повідомив, що в день кожен пересічний ДАІшник, окрім своєї зарплати, має незаконно в день від 500 гривень і більше.

Також наші читачі дізнаються про реальні плани керівництва ДАІ про плани по протоколах, які в кінці зміни повинні здати прості ДАІшники.

Нагадаємо читачам «Преси України», що повністю корумпована Державна автоінспекція України напередодні майбутнього розпуску вирішила все таки урвати, як кажуть, уже останнє…

На цей раз «відзначилися» «доблесні» працівники Державтоінспекції Закарпатської області.

Вони, як повідомляється, влаштували повний бєспрєдєл журналістам видання «Дорожній контроль» на закарпатському посту «Нижні Ворота».

Туди журналіст «Дорожнього контролю» Віталій Косенко і громадський активіст Олександр Куницький приїхали просто поспостерігати за роботою місцевих ДАІшників.

Як і завжди на цьому посту корумповані «правоохоронці» в «поті чола» «працювали» тільки за великогабаритних вантажівок, безпричинно зупиняючи їх і вимагаючи від водіїв грошові кошти.

Звичайно ж, приїзд «чужих» очей не входить в плани «перевертнів» у погонах, так як, за словами Олександра Куницького, всі два з половиною години їх присутності на посту фури в дві сторони їхали, як говоритися, «безкоштовно».

«План» по грошей у місцевих ДАІшників «горів», тому вони організували брудну провокацію…

 

n 2601152625

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Последнее изменение Понедельник, 25/05/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework