×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.
JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

У Народицькому районі молодик пограбував 77-річну бабусю

До будинку 77-річної жительки Народицького району Житомирщини вранці зайшов незнайомий молодик, який забрав мобільний телефон і банківську картку бабусі.

Потерпіла бабуся розповіла прибулим працівникам слідчо-оперативної групи, що незнайомець побував в її оселі кілька днів тому близько 8 ранку. Вона саме поралась по господарству, коли прочинились вхідні двері. Без вітань і питань у хату зайшов незнайомий парубок, який відразу став нишпорити у пошуках цінностей. Бабуся лишень запитала, чого йому треба. Натомість той в одній з кімнат знайшов її мобільний телефон, а у серванті - банківську картку та пін-код до неї. Не реагуючи на слова та протести жінки, молодик забрав названі речі та пішов геть. Бабуся у розпачі лишень руками сплеснула.

Як повідомили у Народицькому РВ УМВС парубок виявився непрацюючим 20-річний житель районного центру. Нині молодик затриманий та дає покази щодо своїх дій.

У нього вилучено викрадені у бабусі речі.

За вказаним фактом триває досудове розслідування за ч.3 ст. 186 (Грабіж, поєднаний із проникненням у житло) Кримінального кодексу України. Парубкові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 4 до 8 років.

n 0902152890

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework