У Романівському районі фермер-депутат селищної ради проголосував за виділення собі земельної ділянки, не повідомивши сесію про конфлікт інтересів – за що оштрафований на 3400 грн

  Новоград-Волинською місцевою прокуратурою забезпечено участь у розгляді судом адміністративного протоколу щодо скоєння депутатом селищної ради Романівського району правопорушень, пов’язаних з корупцією.

  Постановою Романівського районного суду депутата селищної ради визнано винним у скоєнні адміністративних правопорушень, передбачених ч. ч. 1, 2 ст. 172-7 КУпАП та накладено адміністративне стягнення у розмірі 200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 3400 грн.

  Йдеться про те, що депутат однієї із селищних рад Романівського району, голова фермерського господарства, у квітні 2019 року брав участь у голосуванні щодо затвердження рішення про надання йому дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність, однак, не повідомив присутніх на сесії депутатів про реальний конфлікт інтересів.

  Такими діями депутат порушив вимоги ст. 28 Закону України «Про запобігання корупції» та вчинив адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією.

  Під час розгляду адміністративного протоколу судом не встановлено пом’якшувальних обставин, а тому застосовано до порушника адміністративне покарання у виді штрафу.

Пресслужба прокуратури Житомирської області

Новини Житомира

 

 

Последнее изменение Четверг, 21/05/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework