×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі розпочав роботу пересувний консультаційний пункт

Аби допомогти населенню отримати необхідну інформацію з питань цивільного захисту, безпеки громадян в умовах сьогодення, Управління ДСНС Житомирщини надає інформаційну допомогу населенню через пересувний консультаційний пункт,

який з 12 лютого розпочав свою роботу в місцях із масовим перебуванням людей.

Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

 У перший день роботи рятувальники спільно із представниками обласної організації товариства Червоного Хреста України та навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності проводили широкомасштабну інформаційно-роз’яснювальну роботу з жителями обласного центру щодо правил поведінки в умовах загрози або виникнення надзвичайних ситуацій. Про це повідомляють в Управлінні ДСНС України в Житомирській області.

 Кожен бажаючий міг отримати листівки, переглянути стенди та плакати з інформацією щодо дій у випадку надзвичайних ситуацій, подивитися та особисто спробувати надавати першу долікарську допомогу. Представники Червоного Хреста наочно продемонстрували громадянам як накладати тугу пов’язку на кінцівку, робити штучне дихання, обробляти рану у разі термічного опіку тощо. Рятувальники ж разом із фахівцями навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності, у свою чергу,  розповіли про правила поведінки при виявленні вибухового пристрою або підозрілого предмету, порядок дій за сигналом «Увага всім», порядок дій евакуаційних заходів, як користуватися первинними засобами захисту органів дихання, а також надали громадянам консультативні поради щодо способів подолань важких життєвих ситуацій.

 Планується, що пересувний пункт буде працюватиме не лише в Житомирі, а й по всій області.

n 1302152974

n 1302152974

n 1302152974

n 1302152974

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework