×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Бердичеві водій «Мерседесу» наїхав на пішохода і втік

86 порушень Правил дорожнього руху було виявлено та припинено працівниками Державтоінспекції на автошляхах області упродовж минулої доби.

Затримано 7 водіїв за керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння.

УДАІ УМВС України в Житомирській області повідомляє, що за минулу добу зафіксовано 1 дорожньо-транспортну пригоду, в якій 1 людина отримала тілесні ушкодження. Близько 04.15 12 лютого в м. Бердичеві по вул. Житомирській, водій невстановленого автомобіля, скоїв наїзд на пішохода, 20-річного жителя м. Бердичева, котрий перетинав проїзну частину по пішохідному переходу справа наліво відносно напрямку руху автомобіля. Водій з місця пригоди зник. Внаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження та доставлений до медичного закладу. В ході проведення оперативно розшукових заходів, працівниками відділу ДАІ з обслуговування Бердичівського району, встановлено та затримано водія автомобіля Мерседес, 28-річного жителя райцентру, який скоїв дану пригоду.

Шановні громадяни! Аналізуючи дорожньо–транспортні пригоди Державтоінспекція звертається до водіїв: постійно проявляйте пильність по відношенню до пішоходів, надавайте їм перевагу в русі при проїзді перехресть і пішохідних переходів. Вам належить головна роль в попередженні ДТП.

n 1302152977

Последнее изменение Пятница, 13/02/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework