×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Керівники районів будуть звітувати про допомогу, що надавалась родинам загиблих та поранених військовослужбовців

Голова облдержадміністрації Сергій Машковський закликав голів райдержадміністрацій взяти під особистий контроль сім’ї  загиблих, поранених військовослужбовців, а також тих, хто перебуває в зоні АТО.

На цьому керівник області наголосив під час розширеного засідання 12 лютого. Кожен керівник району має відзвітувати про допомогу, що надавалась цим родинам, які звернення від них надходили. 

Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

«Ця робота проводиться, але зараз в контексті мобілізації і складної суспільної ситуації в державі це надзвичайно важливо», - підкреслив керівник області. Він також закликав голів райдержадміністрації спільно із районними радами брати на себе всі затрати, пов’язані із похованням загиблих військовослужбовців.

Керівники районів мають також надати інформацію про допомогу родинам героїв Небесної сотні, які проживають на території області.

Сергій Машковський зазначив, що найближчим часом планується зустріч обласної влади з родинами героїв Небесної сотні, а також сім’ями військовослужбовців, що загинули в зоні проведення антитерористичної операції.

n 1302152980

Последнее изменение Пятница, 13/02/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework