×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Терорист Гном, який знущався над житомирським "кіборгом", сам потрапив в полон

Терорист Гном, що знущався над українським "кіборгом" підполковником Олегом Кузьміних, якого було взято в полон, сьогодні сам потрапив до рук українських військовослужбовців.

Про це повідомила волонтер Тетяна Ричкова, пише Єдність.інфо.

"Вночі намагалася прорватися диверсійна група у@банів з батальйону "Сомалі". У@бани були виявлені і взяті в полон. Друга особа після Гіві, з позивним Гном, вело диверсійну групу. Як нескладно здогадатися, був затриманий геройською 79-ою. Гном - саме той урод, який з Гіві показово бив нашого комбата Олега Кузьміних. Справедливість відновиться і є надія, що буде проведений обмін виродка Гнома на нашого Олега", - написала Ричкова.

Нагадаємо, що 20-го січня 37-річний підполковник Олег Кузьміних потрапив до полону, захищаючи донецький аеропорт. Того ж дня в інтернеті з’явилося відео з полоненими, на якому рідні впізнали Олега.

Кілька десятків українських бійців пішли на допомогу своїм побратимам в донецькому аеропорту і заблукали в густому тумані, тому видимість була близько 20-30 метрів.

Десантники "промахнулися" на 800 метрів, і потрапили прямо в місце концентрації бойовиків. Вісім українських солдатів потрапили в полон. Серед них - Кузьміних, командир батальйону Житомирській 95-ї окремої аеромобільної бригади. За інформацією з джерел, наближених до т.зв. "уряду" "ДНР", Гіві два дні сидів в аеропорту, чекаючи саме на комбрига 95-ї аеромобільної бригади.

n 1602153008

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework