×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

«Від смітника до нормального життя» - у Житомирі проведуть благодійний обід для безхатченків, яких помиють та одягнуть

17 лютого 2015 року о 14.00 в ресторані «Анна», м. Житомир, ул. Щорса 31, Житомирська міська дитяча громадська організація «Все робимо самі» - переможець Національного конкурсу «Благодійна Україна 2013»,

Житомирський обласний благодійний фонд «Зігрій любов’ю дитину”, Житомирський благодійний фонд «Сім’я”, благодійна організація «Милосердя» проводять благодійний захід «Від смітника до нормального життя» для безхатьків Житомира та одиноких людей похилого віку. Всього запрошено 60 учасників акції.

Мета благодійної акції: проявлення доброти до тих, які найбільше потребують нашої допомоги; дати поштовх безхатькам повертатись у нормальне життя без смітників і без жебрацтва; показати суспільству, що безхатьки готові змінювати своє життя на краще, але для цього потрібно їх підтримати; відзначити цей день з тими, для кого він створений.

В програмі акції: для безхатьків буде організоване миття, стрижка, надання чистого одягу, макіяж, благодійний обід в ресторані для безхатьків та одиноких людей, святковий концерт від Заслуженої артистки України Марини Одольської та інші.

Наголошуємо , що на акцію запрошені безхатьки, які готові повернутись до нормального життя у суспільстві.

n 1602153011

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework