×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині породілля закопала живе немовля

Народила дитину й закопала її у себе за городом. Таке жахіття сталося на Житомирщині.

Про злочин повідомили люди, які бачили жінку вагітною, а потім - і без живота, й без немовляти. Тепер породілля запевняє - дитя народилося вже мертвим, а закопала хлопчика з переляку.

Народила, а потім вбила. Жителів селища Іванопіль, що на Житомирщині, вразила шокуюча новина - односельчанка закопала свого щойно народженого хлопчика за кількасот метрів від власної хати.

Анатолій Корнієць, керівник Чуднівського РВ міліції:

- Було звернення жителів до дільничного інспектора про те, що громадянка за зовнішніми ознаками перебувала у стані вагітності, на даний час, знову ж таки за зовнішніми ознаками, вагітною не перебуває, і також дитини не видно, дитини немає.

Міліціонерам 35-річна жінка, що виховує двох дітей, розповіла - народила передчасно, коли впала з горища і знепритомніла. Отямилася - немовля було мертвим. Втім, експертиза встановила, що маля народилося живим і доношеним, а померло, бо замерзло.

Анатолій Корнієць, керівник Чуднівського РВ міліції:

- Було встановлено, що даний факт мав місце. Дана громадянка була вагітна. Після народження дитини, дитина народилася живою. Після чого була закопана даною громадянкою в лісосмузі. Медичним експертом було встановлено, що дитина народжена була живою, і діагноз смерті дитини - загальне переохолодження.

Микола Линник, лікар:

- На обліку вона не стояла. При бесіді з нею вона стверджувала, що вона хотіла перервати вагітність, не хотіла цієї дитини. І так вона думала довгий час. І ще мотивувала, що роди були в неї стрімкі. Абсолютно спокійно і неадекватно відноситься до цього поступка. І такої самокритики у неї немає.

Односельці ж матері-убивці вчинком жінки шоковані.

Надія, мешканка с. Іванополя:

- Може, післяродовий психоз чи як воно там називається. Не могла вона так свідомо, мені кажеться, закопати. Знаєте, не можу повірити. От вона везла його хоронити сама на санках. Це ужас.

Наталія, мешканка с. Іванополя:

- Я думаю, що виправдань нема для такого вчинку ніякого. Мені здається, навіть в тварини якийсь материнський інстинкт...

Чи усвідомлювала жінка, що коїть, має встановити психіатрична експертиза. Якщо вина матері буде доведена, їй загрожує позбавлення батьківських прав і ув'язнення. Розпочато кримінальне провадження за статтею "вбивство матір'ю новонародженої дитини". Покарання за це - до 5 років позбавлення волі.

n 1802153039

Последнее изменение Среда, 18/02/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework