×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Бюджетна комісія затвердила проект змін до бюджету міста на 2015 рік щодо галузі молоді та спорту

В Житомирі 17 лютого бюджетна комісія затвердила проект змін та рекомендувала виділити необхідні кошти на реалізацію молодіжної політики та спортивних заходів.

Спортсменам необхідно виділити для реалізації спортивних заходів 538,5 тис. грн. Загальна кількість коштів для організації запланованих заходів у галузі сім’ї та молоді становить 382,8 тис. грн.

Лише на третій бюджетній комісії депутати та міське управління сім’ї, молоді та спорту змогли досягти порозуміння. Раніше депутати вимагали детального звіту розподілу коштів. Цього разу їм надали необхідну інформацію, пояснили необхідність виділення таких сум.

Також до обговорення проекту змін до бюджету долучилися представники громадськості. На зустрічі були присутні спортсмени, представники громадських організацій, які активно слідкували за роботою бюджетної комісії.

Депутати рекомендували проект лише з декількома поправками. У вівторок буде заслухано план роботи директора  Житомирського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та буде вирішено яку суму коштів виділяти з міського бюджету для реалізації його роботи. До центру соціальних служб у влади є багато запитань, на реалізацію їх роботи планується виділити 1,6 млн. грн. з міського бюджету.

Більше фото дивіться в галереї.

Лілія Мельник

Фото – Вікторія Васильченко

l 17021547 1

l 17021547 1

l 17021547 1

l 17021547 1

l 17021547 1

Последнее изменение Среда, 18/02/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework