×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Під Дебальцевим у полон потрапили понад 90 бійців, для ще 82 поки невідома

Під час бою за місто Дебальцеве понад 90 українських військових опинилися в полоні, перебування ще 82 військових наразі невідоме.

Про це заявили у Генштабі Збройних сил України.

«Вступивши в бій з нерівними силами противника на одній з ділянок фронту на Дебальцевському плацдармі, в полон потрапили понад 90 військовослужбовців ВСУ. Також Генштаб в даний час займається пошуками 82 бійців, місцеперебування яких зараз невідомо» - повідомляє Міноборони

Для пошуку зниклих військовослужбовців Генштаб залучив «певні сили», а також звернувся по допомогу до представників СММ ОБСЄ, учасників Спільного центру з контролю за лінією розмежування сторін, інших державних та неурядових організацій.

Окрім того, повідомляється, що при виході з Дебальцевого українські військові затримали кілька десятків бойовиків, які наразі дають свідчення щодо протизаконної діяльності у складі терористичних формувань.

Внаслідок шквального обстрілу 13 українських військовослужбовців загинули, ще 157 отримали поранення. Більшість солдат направлені у лікарні, в яких нині отримують кваліфіковану медичну допомогу.

n 1902153074

Последнее изменение Четверг, 19/02/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework