×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Бердичеві відкриють чотири пам’ятні дошки бійцям, які загинули в зоні АТО

У п’ятницю у Бердичеві поєднають вшанування Героїв Небесної Сотні, яке відзначатиметься на державному рівні, та полеглих у війні з російським агресором героїв.

Вже з самого ранку на Червоній Горі, у районах вокзалу, м’ясокомбінату та Центральної міської лікарні учні шкіл покладуть квіти до меморіальних бігбордів з портретами Героїв Небесної Сотні. Крім того, у всіх навчальних закладах Бердичева цього дня проходитимуть відповідні виховні заходи, - повідомляють "Бердичівські новини".

А з десятої ранку у Бердичеві планують почати відкривати ще чотири меморіальні дошки бердичівським героям, які загинули вже у нинішньому році у російсько-українській війні — Олександру Пітелю, Олександру Венгеру, Юрію Панасюку та Сергію Ковтуну. Меморіальні дошки відкриють, зокрема, на приміщенні десятої школи, а також на будинках №14 по вулиці Червоній, № 8-а по вулиці 10-ої П’ятирічки та № 59 по вулиці Житомирській. Нагадаємо, торік у Бердичеві було встановлено п’ять меморіальних дощок Віталію Дульчику, Роману Абрамову, Євгену Старікову, Олегу Реготуну та Сергію Сідлецькому на будинках, де жили і навчалися загиблі у боротьбі з окупантами бердичівські герої.

О 15.00 на Центральній площі, з нагоди Дня Героїв Небесної Сотні, розпочнеться спільний молебень представників різних церковних конфесій. 

n 1902153079

Последнее изменение Четверг, 19/02/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework