×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У березні ТТУ має отримати ще 12 тролейбусів «Шкода»

Про це повідомив заступник міського голови Є.Демчик, 19 лютого, під час виїзного засідання постійної комісії Житомирської міської ради з питань  економіки, транспорту, зв’язку,  підприємництва та торгівлі.

Члени постійної комісії проінспектували діяльність комунального підприємства «Трамвайно-тролейбусне управління» Житомирської міської ради.

Про це повідомляє прес-служба міської ради.

За словами заступника міського голови Є. Демчика, основні питання порядку денного виїзного засідання комісії: відновлення рухомого складу, покращення наданих послуги, пріоритетності комунального соціального транспорту, як екологічно чистого виду транспорту.

«Сьогодні ми виносимо на розгляд постійної комісії пропозицію щодо виділення 3 мільйонів гривень  на відновлення 8 тролейбусів та 3 трамваїв. Робимо поступові кроки до оновлення тролейбусів підприємства: ми маємо 76 тролейбусів, які щодня виходять на лінію, а запланували 95. У березні чекаємо ще на 12 тролейбусів «Шкода», які будуть курсувати центральними вулицями Житомира, що дозволить нам зменшити інтервал руху та покращить екологію, - поінформував Є.Демчик та зауважив, що наразі проводиться робота з введення 3 нових тролейбусних маршрутів та розширення існуючих, - Сподіваємося, що і самі житомиряни підтримуватимуть комунальне підприємство – користуючись його послугами».

Також Олег Таможський поінформував, що 12 чеських тролейбусів, які були отримані ТТУ у минулому році, зараз працюють на лінії. Наразі на підприємстві чекають на чергове поповнення рухомого складу.

n 2002153093

n 2002153093

n 2002153093

n 2002153093

n 2002153093

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework