У ЖДУ імені Івана Франка відбулася зустріч з консультантом Управління СБУ в Житомирській області з антитерористичної діяльності

В умовах загострення ситуації на сході України особливого значення і актуальності набуває поінформованість про те, як діяти в разі можливої терористично загрози, та чітку координацію дій спрямованих на забезпечення захисту людей, територій і майна. 

З цією метою засідання ректорату відвідав помічник начальника Управління СБУ у Житомирській області з питань антитерористичної діяльності Анатолій Глухончук, - про це повідомляє прес-центр ЖДУ імені Івана Франка.
На початку гість нагадав присутнім саме визначення тероризму, терористичних актів. Поінформував про режими функціонування єдиної державної системи цивільного захисту. Анатолій Анатолійович розповів, що управлінням у взаємодії з іншими суб’єктами боротьби з тероризмом, створено обласний оперативний штаб з питань забезпечення безпеки громадян і захисту найважливіших об’єктів у регіоні за участю керівників обласних Управлінь СБ і МВС України, представників прокуратури, органів місцевого самоврядування та позаштатний штаб з числа представників оперативних підрозділів Управління та Антитерористичного центру.
Для повідомлення про ознаки та факти підготовки і вчинення протиправних дій терористичного чи диверсійного характеру, а також причетних до них осіб, посадовець порадив телефонувати на телефон «гарячої лінії» Управління СБУ у Житомирській області.
«В університеті робота з попередження антитерористичних актів ведеться уже півроку. З початком навчання у другому семестрі, студентам буде продемонстровано спеціальні відеоролики. Крім того, на інформаційних дошках усіх корпусів і гуртожитків університету розміщено пам’ятки, як діяти у разі загрози терористичних актів», – зауважив проректор з навчально-методичної та виховної роботи ЖДУ Андрій Шевчук.
У підсумку всі зійшлися на єдиній думці і спільному бажанні, – щоб ці поради нікому і ніколи не знадобилися.

n 2602153177 1

Последнее изменение Четверг, 26/02/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework