×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Бердичівські студенти передали бійцям бензопили

Днями студенти-активісти Бердичівського коледжу промисловості, економіки та права організували ярмарку, метою якої було продати випічку, виготовлену власними руками, а на зібрані кошти придбати і передати необхідні речі хлопцям, що знаходяться на війні.

Коротко, очима очевидця, опишу, як все відбувалося.

Дівчата швидко і вправно продавали продукцію, бо це вже був не перший досвід у проведенні благодійних заходів. На цьому ярмарку вдалося зібрати близько 2,5 тис. грн. Наступним кроком у досягненні цілі було використання коштів з метою допомогти солдатам. Студентська рада особисто зв’язалася з Андрієм Маліновським, комбригом 26-ої артилерійської бригади і вияснила, що потрібно придбати.

Про це повідомляє РІО Бердичів.

За три дні до проведення ярмарку були проінформовані всі студенти і вчителі, а в понеділок зранку активісти коледжу, одягнені у вишиванки, вже поставили столи, і очікували, хто що принесе на продаж. О 9-ій годині столи вже були наполовину заповнені, а до першої перерви принесли ще додатковий стіл, бо продукції на продаж було досить багато. Дівчата швидко розставили ціни, приготували тарілки та серветки і були готові продавати домашню випічку. Очікувати довго не довелось – на великій перерві бажаючих поласувати смачними тортами, пирогами, печивом і пиріжками, та ще й допомогти українській армії було досить багато.

24 лютого, відбувся момент передачі 26-їй бригаді необхідного інвентарю – бензопили, яку придбали на виручені кошти.

Захід відбувся на засідання студентської ради. З 26-ої частини були запрошені безпосередньо солдати, що брали участь в бойових діях в АТО, але сам комбриг за браком часу не зміг долучитися, замість нього прибув один з офіцерів бригади.

Солдати вручили студентам подяку за виконану роботу у письмовому вигляді та на словах.

«Дякуємо, що не залишаєтесь байдужими до стану в країні і всіма силами підтримуєте українську армію. Ця бензопила буде використана для заготовки дров, які, в свою чергу, використаються для приготування їжі, розігріву намету та інших потреб військових. Завдяки такому інструменту час на підготовку зменшиться, отже ми зможемо дати ще сильніший супротив ворогу і скоріше наблизити момент перемоги. Всі чудово розуміють, що в час технологій виграє той, хто найбільше пристосований до проведення бойових дій та має кращий технічний розвиток», - зауважили солдати.

Скориставшись нагодою, студенти коледжу розпитали хлопців,які речі їм ще потрібні та склали план наступних заходів, які допоможуть підняти українську армію: це здача крові для бійців АТО і проведення допризовної підготовки студентів коледжу. 

За півгодини спілкування студенти зарядилися новими силами і примножили своє бажання допомагати військовим, а самі ж солдати побачили, що їх тут чекають і все роблять для їх підтримки.
Завдяки небайдужим людям, а саме тим, хто приносив випічку на ярмарок, тим хто купував продукцію і, особливо, тим, хто організував цю ярмарку, наші солдати матимуть бензопилу, яка значно полегшить умови перебування на передовій і прискорить нашу спільну перемогу.

n 2602153196

n 2602153196

n 2602153196

Последнее изменение Пятница, 27/02/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework