×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Овруцький район під час першої черги район виконав план мобресурсів на 74%

26 лютого із робочим візитом голова облдержадміністрації Сергій Машковський відвідав Овруцький район. Керівник області провів у м. Овруч засідання оперативного штабу, під час якого було обговорено питання виконання мобілізаційних завдань у районі,

інвентаризації захисних споруд і допомоги учасникам АТО та їхнім сім’ям.

Про це повідомляють у прес-службі облдержадміністрації.

Сергій Машковський наголосив на тому, що в країні розпочалася бюджетна децентралізація: «Зараз у нашій державі складна суспільно-політична та економічна ситуація. Ми отримуємо багато викликів, що вимагають кардинальних змін. Ми готові допомагати кожному району, ділитися досвідом, адже бюджетна децентралізація передбачає не лише додаткові повноваження, а й додаткову відповідальність перед громадянами».

Голова облдержадміністрації зазначив, що одним із основних завдань влади є забезпечення самодостатності місцевих громад.

Одним із питань оперативного штабу було проведення четвертої хвилі часткової мобілізації. За словами Овруцького військового комісара Миколи Левківського, під час першої черги район виконав план мобресурсів на 74%: «Спільно з дільничними наші комісари розвозили повістки призовникам. На комісію прибуло 267 чоловіків і 29 добровольців. Стовідсотковий план не був виконаний через те, що більшість призовників за станом здоров’я не підлягають мобілізації, або ж доглядають тяжко хворих родичів».

Щодо готовності до надзвичайних ситуацій, то голова Овруцької райдержадміністрації Олег Ващенко повідомив, що в районі вже перевірили 50 захисних споруд, і готується відповідна документація.

«У районі діють «гарячі» телефонні лінії, розповсюджені пам’ятки для громадян з алгоритмом дій у надзвичайних ситуаціях і в місцевих газетах опубліковано перелік захисних споруд із адресами їх розташування. Крім цього, в Овручі працює 7 камер відеоспостереження, на це під час сесії міської ради були виділено 80 тис. грн, і планується встановити ще одну», – резюмував голова райдержадміністрації.

n 2702153214

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework