×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Під Житомиром обстріляли машину депутата, є постраждалі

28 лютого біля села Тетерівка Житомирського району обстріляли машину, є постраждалі. В управління МВС України в Житомирській області інформацію про подію підтвердили.

У соцмережах з'явилося повідомлення, що обстріляна машина належить колишньому заступнику міністра охорони здоров'я, депутату Житомирської облради Олександру Толстанову і це був замах, повідомляє Житомир.інфо.

«Увечері 28 лютого виник конфлікт на дорозі, хтось когось обганяв і не хотів поступатися дорогою. В результаті з ВАЗ-2109 було проведено декілька пострілів по автомобілю Mercedes, жінка, яка перебувала в салоні автомобіля, отримала поранення руки. До міліції надійшло повідомлення про травмовану, на місце події виїжджали слідчо-оперативні групи УМВС та Житомирського райвідділу, «дев'ятка» з місця пригоди зникла», - зазначив керівник прес-служби обласного управління міліції Алла Ващенко.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження, зараз проводиться розслідування, встановлюються всі обставини події і причетні до нього особи.

n 0203153223

Последнее изменение Понедельник, 02/03/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework