×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Пожежники врятували палаючий дім, господар якого перебував за кордоном

11 березня о 21:40 на пункт зв’язку 6-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Брусилів надійшло повідомлення про загоряння житлового будинку, що знаходиться в с. Соловіївка.

До служби порятунку «101» зателефонували селяни, які в той час поверталися з магазину додому. Вони побачили, що з вікна будинку видніється вогонь, що й змусило їх негайно викликати надзвичайників.

Про це повідомляє У ДСНС у Житомирській області.

По прибуттю чергового караулу вогнеборців до місця виклику, кімната оселі була повністю охоплена полум’ям. Провівши розвідку, всередині вони нікого не виявили. Завдяки злагодженим діям бійців ДСНС вже о 22:05 пожежу вдалося локалізувати, а о 22:45 – повністю ліквідувати. Однак вогонь устиг пошкодити оздоблення кімнати та знищити 6 кв м підлоги. Внаслідок події загиблих та травмованих не має.

З’ясувалося, що власник помешкання поїхав на заробітки за кордон. Він попросив наглядати за будинком свою родичку. На момент загоряння її в оселі не було. Вогнеборці припускають, що пожежа сталася через необережне спалювання сухої трави.

Того ж дня брусилівські вогнеборці ліквідували ще одне загоряння, спричинене спалюванням сухої рослинності. Пожежа сталася у с. Коростовці. Там спалахнула господарча будівля. Як і в попередньому випадку, власники приміщення залишили його під нагляд родичам. Рятувальники оперативно впоралися з полум’ям та запобігли його перекиданню на сусідні будівлі. Зокрема, поруч з палаючим сараєм розташований дім, а через паркан сусідський гараж.       

n 1203153411

n 1203153411

n 1203153411

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework