×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Житомирщина зекономила 18 млн. куб. м газу за рахунок альтернативних видів палива

Житомирщина стала одним із лідерів по Україні за дотриманням лімітної дисципліни.

У 2014 році Уряд довів Житомирщині ліміти споживання природного газу по всім категоріям споживачів в обсязі 211 млн. куб. м, тобто на 30% менше.

Для теплопостачальних підприємств цей показник становив на 37,7 млн. куб. м менше, ніж у минулому опалювальному сезоні. Ці завдання наша область виконала у повному обсязі, отримавши одні із найкращих показників у державі, - про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

На цьому наголосив голова облдержадміністрації Сергій Машковський під час розширеної наради з головами райдержадміністрацій, міськими головами та керівниками підприємств галузі житлово-комунального господарства з питань завершення опалювального сезону 2014-2015 року, що відбулася 12 березня за участю першого заступника голови облдержадміністрації Геннадія Дмитренка та директора департаменту житлово-комунального господарства облдержадміністрації Геннадія Забродського.

За словами голови облдержадміністрації, завдяки переведенню у 2014 на альтернативні види палива 112 котелень вдалося зекономити близько 18 млн. куб. м газу. Найкращі показники в цьому напрямку демонструють Коростенський та Новоград-Волинський райони.

«Не варто зупинятися на досягнутому. До наступного опалювального сезону маємо готуватися вже зараз. На Житомирщині й надалі будуть скорочуватися обсяги споживання природного газу. Цього року пріоритетним напрямком нашої роботи буде переведення котелень теплопостачальних підприємств на альтернативні види палива. Окрім цього, варто працювати над закриттям (консервацією) нерентабельних котелень, заміною неефективних котлів та використанням природного потенціалу Житомирщини», – звернув увагу присутніх керівник області.

Голова облдержадміністрації дав доручення перевірити всі електромережі, аби в наступному опалювальному сезоні попередити виникнення надзвичайних ситуацій та привести в належний стан підвальні приміщення багатоповерхових будинків, які можуть використовуватися як найпростіші укриття. Сергій Машковський наголосив, що інформація про їх готовність має відповідати реальному стану.

n 1203153419

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework