×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Один виїзд пожежників на гасіння лісу обходиться лісгоспу 2,5-2,6 тис. грн.

Останні дні на території нашої області позначилися масовим випалюванням сухої рослинності на полях.

Цікаво, чи замислюються ті, хто робить такі підпали, про те, що їхні необдумані дії несуть неабияку загрозу лісу та додають роботи державній лісові охороні.

Про це повідомляє прес-служба ЖОУЛМГ.

Скоріш за все, ніхто не думає і про витрати, які несе лісогосподарське підприємство, бо ж вартість одного виїзду пожежної ланки на гасіння коштує лісгоспу 2,5-2,6 тисячі гривень. І це в тому випадку, коли пожежу швидко локалізовано і вона не встигла розповсюдитися на значну площу.

З настанням весни населення все частіше віддає перевагу відпочинку в лісі. Тому лісівники звертаються до громадян з проханням суворо дотримуватися правил безпечного перебування в лісових масивах, щоб відпочинок не перетворився на біду.

Лісова охорона просить не смітити у лісі, прибирати за собою, не ламати та не псувати альтанки та все те, що знаходиться в місцях відпочинку, аби все це служитило ще й іншим відпочивальникам. Не варто розводити багаття в недозволеному місці та дозволяти дітям гратися з вогнем.

Не зайвим буде нагадати, що за порушення вимог пожежної безпеки в лісах передбачена відповідальність у вигляді штрафу.

Відповідно до положень Закону України «Про пожежну безпеку», Правила пожежної безпеки в лісах України є обов’язковими для виконання всіма громадянами, які з будь-яких причин перебувають у лісі.

n 2403153565

Последнее изменение Вторник, 24/03/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework