×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

Житомирський Держгеокадастр знову отримав нового керівника

Про це повідомив голова ОДА Сергій Машковський.

"Сьогодні призначено т.в.о. Держгеокадастру в області. Це – Ходаківський Олександр Олександрович. Це людина, що живе і працює в Житомирі, розуміє пріоритетність виділення земель учасникам АТО та, сподіваюсь, буде відстоювати інтереси жителів області. Посада керівника геокадастру – це, перш за все, велика відповідальність. Ця людина повинна виправдати сподівання суспільства", - зазначив очільник області.
Нагадаємо, вчора атошники вийшли перекривати трасу Київ-Чоп, аби привернути увагу влади, на проблеми, які відбуваються в області із виділенням землі. Бійці, понад півроку, отримують одні обіцянки від місцевих чиновників.
В свою чергу керівник області упевнений: проблемні питання вирішуються під час конструктивного діалогу, а не радикальних методів.
Зокрема, він наголосив, що одне із резонансних питань, яке вирішено, не зважаючи на акції з перекриттям руху, – призначення керівника Держгеокадастру в області:
Сергій Машковський назвав посаду керівника Держгеокадастру не кар’єрним ривком чи підвищенням, а порівняв із «електричним стільцем». Адже більшість «турбулентних» процесів в області пов’язані саме з виділенням земельних ділянок.
Керівник області акцентує: активісти теж мають дати можливість працювати керівнику геокадастру в області, без різного роду погроз. Проте громадський контроль, безперечно, повинен бути.

Прочитано 829 раз

Последнее изменение Четверг, 23/06/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework