×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Професійно-технічний навчальний заклад у Житомирській ВК облуправління ДПтС України (№4) відвідав Сергій Таран

26 березня Житомирську виправну колонію (№4) відвідав головний спеціаліст департаменту професійно-технічної освіти Міністерства освіти і науки України Сергій Таран.

Під час візиту представник МОН України ознайомився з діяльністю професійно-технічного навчального закладу «Житомирський навчальний центр №4» та з роботою підприємства колонії.

Про це повідомляє прес-служба управління ДПтС України в Житомирській області.

Директор Житомирського навчального центру №4 Віктор Васьківський ознайомив гостя із діяльністю профтехзакладу, а заступник начальника управління ДПтС України в Житомирській області Анатолій Бобриньов  розповів про систему освіти засуджених в УВП області, у тому числі і професійно-технічного, та про особливості криміногенного та демографічного складу засуджених, які відбувають покарання в установах.

Під час візиту було здійснено огляд навчально-матеріальної бази, відвідування навчальних занять слухачів з професій «Електрогазозварник» та «Столяр будівельний», а також обговорені перспективи діяльності навчального закладу в сучасних умовах та основні напрямки реформування системи професійно-технічної освіти.

Основним завданням професійно-технічних навчальних закладів у системі пенітенціарної служби є забезпечення в стислий термін якісної професійної підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації осіб з числа засуджених, з метою їх соціальної адаптації, конкурентоспроможності на регіональному ринку праці, працевлаштування за фахом після звільнення з місць позбавлення волі.

n 2703153625 2

n 2703153625 2

n 2703153625 2

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework