×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирському полігоні готують фахівців з артилерії

У Житомирській області розташована потужна навчальна база з підготовки військовослужбовців. Саме бригади Житомирщини прославилися на весь світ організованими та чіткими діями під час війни на сході України.

Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

На 37 військовому полігоні проводяться активні навчання мобілізовані з усіх куточків України. За словами командира навчального полку Руслана Ковзинця, хлопці працюють з самого ранку до пізнього вечора:

«На стрільбищі практикуються військовослужбовці, які прибули до нас тиждень тому. Спочатку у них проходить загальновійськова підготовка – 16 днів. Тут вони отримують ази військової справи, вогневої, тактичної та військово-медичного підготовки. Разом з мобілізованими працюють інструктори, у тому числі й жінки. Після загальної підготовки розпочинаються навчання за фахом».

На Житомирському полігоні мобілізовані можуть отримати 14 спеціальностей: кулеметника, артилериста, танкіста, водія тощо.

«Наприклад, артилеристів тренують на гарматах Д30. Вони призначені для залпового вогню по одній цілі. Один завантажений снаряд у гармату важить близько 19 кілограмів. На день використовується 100-200 таких боєприпаси. Все залежить від поставленого завдання командиром», – розповів Руслан Ковзинець.

n 2703153632

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework