×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Влада закликає всіх жителі області заповнити декларацію та отримати субсидію

У Житомирській облдержадміністрації постійно відбуваються наради щодо роз’яснення  оформлення субсидій жителями області.

Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

Керівник Житомирщини Сергій Машковський тримає це питання на постійному контролі та вже підписав відповідне розпорядження «Про удосконалення порядку надання житлових субсидій».

За словами голови облдержадміністрації, бланки заяви на оформлення субсидії та декларації надішлють у кожну оселю. Сергій Машковський закликає всіх жителів області заповнити декларацію та направити в органи соціального захисту відповідні документи, аби прорахувати чи зможе та чи інша особа отримати субсидію. У випадку псування бланку новий можна буде отримати у відділенні «Укрпошти» або ж завантажити із сайту облдержадміністрації.

«Зараз розроблятиметься механізм максимально швидкого виготовлення та розповсюдження бланків на субсидії, аби до 15 квітня кожна сім’я отримала необхідні документи для подальшого заповнення, - повідомив Сергій Машковський. – Ми зробимо все необхідне для того, аби забезпечити максимальну кількість жителів області субсидіями».

n 3103153688

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework