×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Для оформлення субсидій не потрібно довідок про доходи

Жителі області мають можливість скористатися перевагами спрощеної системи надання житлових субсидій, яка вступить в дію вже з 1 травня.

n 0904153843

Варто пам’ятати, що призначення субсидії відбуватиметься на підставі лише двох документів – заяви та декларації, які необхідно подати до управління праці та соціального захисту населення за місцем реєстрації. При цьому, Уряд відмінив процедуру надання довідок про доходи, у тому числі й працюючих осіб. Розмір субсидії розраховуватиметься на підставі задекларованих даних заявником.

Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

Зміни також передбачають, що субсидія, яку домогосподарства отримували протягом опалювального періоду 2014-2015 років, на наступний сезон призначається автоматично на підставі поданих раніше даних. Громадянам не потрібно надсилати документи повторно. 

Субсидія призначається одному із членів домогосподарства, який зареєстрований у житловому приміщенні і на якого відкрито особовий рахунок на оплату житлово-комунальних послуг.

Нагадаємо, що всі домогосподарства області вже отримали бланки заяв і декларацій. Якщо у вас виникають запитання стосовно оформлення субсидії, телефонуйте на «гарячу лінію» департаменту праці та соціального захисту населення облдержадміністрації за телефоном: (0412) 24-14-08.

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework