×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі проходить всеукраїнська студентська олімпіада «Страхова справа»

З 9-10 квітня 2015 року в Житомирському державному технологічному університеті проходить ІІ тур Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Страхова справа».

n 1004153859

В олімпіаді беруть участь 59 студентів - переможців першого туру олімпіади майже з 30 вищих навчальних закладів України.

Завдання олімпіади та критерії відповідей були розроблені відповідно до стандартів Всеукраїнської студентської олімпіади, затверджених МОНУ. Для проведення Всеукраїнської студентської олімпіади були залучені в якості спонсорів СТ «Гарантія» та ПрАТ «СК «Провідна».

Цей захід є вкрай важливим принаймні з таких позицій. Він дає можливість студентам та викладачам познайомитись з нашою мальовничою Житомирщиною, з її культурою та історією, що важливо для формування патріотичного світогляду.

По-друге, такий захід сприяє розвитку страхової культури серед населення та просуванню страхової справи в державі. Адже саме страхування покликано забезпечити безперервність відтворюваного процесу.

Для ЖДТУ проведення Всеукраїнської студентської олімпіади дає можливість позиціювати вуз в науковому середовищі, а для викладачів та співробітників – гарна нагода познайомитись з відомими науковцями та практиками в галузі страхування.

Последнее изменение Пятница, 10/04/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework