×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомир функціонує 59 ОСББ

«Система ОСББ покликана замінити традиційні ЖЕКи,- про це в ефірі Міського радіо сказав керівник управління муніципального розвитку Житомирської міської ради Артем Ражев.

- Щоб раціонально, ефективно розпоряджатися коштами та отримувати належні якісні послуги, мешканці мають створити ОСББ».

Про це повідомляє управління по зв’язках з громадськістю міської ради.

Так, А.Ражев зазначив, що варто переходити до європейського самостійного господарювання у будинках. На його думку, невизначеність у питанні, хто ж саме є власником багатоквартирного будинку, призвела до того, що власники квартир не почуваються відповідальними за стан будинку в цілому.

«Власність і відповідальність за наші будинки не закінчується за порогом квартири. Таке переконання спричиняє недбале ставлення до спільного майна в багатоквартирному будинку, небажання платити за його утримання й ремонт. Лише тоді, коли контроль перейде від органів влади до власників квартир, можна сподіватись на зміну ситуації», - сказав він.

Допомога та підтримка відбувається з боку влади. Звертайтеся в Управління муніципального розвитку Житомирської міської ради знаходиться за адресою м. Житомир, майдан ім.С.П. Корольова, 4/2, каб.264, тел. 48-12-00.

n 1604153949

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework