×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі говорили про додержання конституційних прав громадян у кримінальному провадженні

21 квітня, у прокуратурі області відбулося спільне засідання колегій прокуратури області і УМВС України в області, на якому розглянуто стан додержання конституційних прав громадян у кримінальному провадженні.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Житомирської області.

У роботі колегії взяли участь і виступили виконувач обов’язків начальника УМВС у Житомирській області та його заступник, керівники структурних підрозділів апарату прокуратури області, прокурори районного рівня, а також начальники міськрайвідділів УМВС України в області та їх слідчих відділів.

Відкриваючи засідання колегії, прокурор області Любомир Війтович наголосив, що забезпечення прав і свобод громадян, їх практична реалізація - головний критерій в оцінці роботи усіх правоохоронних органів, а тому є першочерговим завданням.

Керівник відомства зазначив, що з початку року в області вживалися певні заходи, водночас, вони є недостатньо ефективними. Відтак, спостерігаються негативні тенденції у цій сфері. Такий стан справ потребує негайного встановлення причин та визначення реальних спільних кроків для виправлення ситуації.

Більше про спільне засідання колегій правоохоронних органів області – у наступних повідомленнях.

n 2104154023

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework