×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині чоловік вкрав дубові колоди, які лісівники тимчасово залишили без нагляду

Житель с. Іванівки привласнив дубові колоди, тимчасово залишені працівниками місцевого лісництва після очищення лісу. Кінну підводу з викраденим вчасно помітив дільничний інспектор міліції.

Розпочато розслідування.

Про це повідомляє прес-служба УМВС України в Житомирській області.

Про крадіжку деревини до чергової частини Житомирського РВ УМВС повідомили працівники лісового господарства, які здійснювали обхід території. Дільничний інспектор міліції, отримавши відповідну інформацію, звернув увагу на кінну підводу, що саме рухалася з лісу до с. Іванівки. Керував кіньми 46-річний місцевий житель, а у возі були дубові колоди.

Чоловік не став заперечувати свою провину та пояснив: вирішив забрати деревину для використання у господарстві. Викрадене вилучено.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує покарання у вигляді штрафу від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк від 80 до 240 годин, або виправних робіт на строк до 2 років, або арешту на строк до 6 місяців, або позбавлення волі на строк до 3 років.

n 2904154140

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework