×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині засудженим найчастіше намагаються пронести спирт, наркотики та мобільні телефони

Упродовж квітня поточного року співробітниками установ виконання покарань управління ДПтС України в Житомирській області було зірвано ряд спроб передачі до зон, що охороняються, заборонених предметів та речовин.

Як повідомляють у прес-службі управління ДПтС України в Житомирській області,  13 квітня оперативною групою Райківської виправної колонії (№73) спільно з працівниками міліції біля попереджувальної огорожі було затримано двох громадян, які намагалися здійснити перекид кількох пакунків на територію об’єкту, що знаходиться під охороною. Під час догляду вищевказаних осіб було виявлено чотири пластикові пляшки ємністю 1,5 літра з прозорою рідиною та різким запахом спирту, п’ять стартових пакетів мобільних операторів, а також чотири пакунки, два з яких містили зелену подрібнену речовину рослинного походження із специфічним запахом, у ще двох була біла кристалічна порошкоподібна речовина.

Вісімнадцятого квітня працівниками Коростенської виправної колонії (№71) разом із співробітниками Коростенського МВ УМВС під час реалізації оперативної інформації біля попереджувальної огорожі були затримані громадяни Х. та К., які мали намір перекинути на територію виробничої зони 33 пластикові пляшки зі спиртовмісною рідиною, ємкістю по 0,5 літра кожна.

23 квітня невідомими особами на територію Бердичівської виправної колонії (№70) було здійснено перекид пакунку. Черговою зміною та вартою з охорони по прибуттю на місце події було затримано засудженого Г., під час обшуку у якого було виявлено та вилучено пакунок із трьома мобільними телефонами.

Найбільше спроб передачі заборонених предметів та речовин до зони, що охороняється, було зафіксовано у Житомирській установі виконання покарань (№8). Так, 13 квітня під час догляду продуктової передачі для ув’язненого Ю. в пакеті з кетчупом було виявлено прихований поліетиленовий пакунок з порошкоподібною речовиною білого кольору та підозрілу речовину рослинного походження буро-зеленого кольору у пачці з майонезом. Передавала передачу мешканка міста Бердичева громадянка Г.

15 квітня під час догляду продуктової передачі для слідчозаарештованої К. від громадянина Г. увагу працівників Житомирської УВП-8 привернув поліетиленовий пакет, в якому знаходились цигарки та декілька коробів сірників. При більш детальному огляді сірників на дні одного сірникового коробка вдалось розгледіти три мобільних сім карти, які громадянин Г. намагався передати прихованим шляхом.

17 квітня під час догляду продуктової передачі для ув’язненого Ш. привернув увагу занадто великий сухофрукт фініка, саме в якому і було виявлено прихований поліетиленовий пакунок з кристалічною речовиною білого кольору. Передавав передачу мешканець міста Житомира громадянин В., який, залишивши передачу та документи, втік з місця події.

27 квітня під час догляду продуктової передачі для ув’язненого Щ. у двох цигарках було виявлено зайві підозрілі предмети. У міцно перемотаних пакунках знаходились марлеві тампони з характерним різким запахом. Передавала передачу мешканка міста Житомира громадянка Г., яка була затримана працівниками міліції на місці події.

А вже 29 квітня о 6 годині ранку невідомою особою було здійснено перекид пакунку на територію автомобільних боксів господарчого двору Житомирської установи виконання покарань (№8). Співробітники оперативної групи за сигналом, який надійшов від чатового однієї із веж, виявили підозрілий поліетиленовий пакунок та відразу викликали слідчо-оперативну групу Житомирського МВ УМВС України в області. Працівниками міліції було оглянуто місце події та вилучено пакунок, в якому знаходилось 14 міцно запаяних у поліетилен невеличких пакуночків з невідомою речовиною, хрестик сріблястого кольору, 5 мобільних телефонів та буро-зелена речовина рослинного походження.

Дані факти були зареєстровані у відповідності з чинним законодавством України, відповідні матеріали разом з вилученими речовинами направлені на лабораторне дослідження до підрозділів УМВС України в Житомирській області для прийняття рішення.

n 3004154164

n 3004154164

n 3004154164

n 3004154164

n 3004154164

n 3004154164

n 3004154164

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework