×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі затримали чоловіка, який порізав пенсіонерку ножем та потім підпалив її квартиру. ФОТО. ВІДЕО

Правоохоронці встановили та затримали чоловіка, причетного до вбивства 63-річної жительки м. Житомира та підпалу її квартири. Злочин було вчинено наприкінці квітня.

Молодикові оголошено про підозру у вчиненні розбою та умисного вбивства.

Про це повідомляє прес-служба УМВС України в Житомирській області.

Близько 18.00 28 квітня до чергової частини УМВС України в Житомирській області надійшло повідомлення про вибух у квартирі п’ятиповерхового будинку в обласному центрі. Після локалізації пожежі у помешканні виявили тіло 63-річної господині.

Експертиза засвідчила, що причиною смерті жінки стали нанесені тілесні ушкодження. Міліція розпочала кримінальне провадження за фактом умисного вбивства. Правоохоронці провели низку спеціальних заходів, направлених на встановлення осіб, причетних до події, у тому числі звертались до можливих очевидців через місцеві ЗМІ.

7 травня оперативники карного розшуку Житомирського МВ УМВС за підозрою у вчиненні вбивства затримали 34-річного житомирянина.

- Чоловік вже був раніше засуджений за низку майнових злочинів, які він вчиняв у Житомирській та Хмельницькій областях. Він наркозалежний, - повідомив начальник Житомирського МВ УМВС Михайло Сорока. – Слідством вже встановлено, що підозрюваний потрапив у помешкання загиблої жінки саме з метою заволодіння її майном. Він завдав господині численні тілесні ушкодження та викрав заощадження. Також, за попередніми даними, чоловік підпалив помешкання, аби приховати сліди злочину.

Триває розслідування кримінального провадження за ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство з корисливих мотивів) та ч. 4 ст. 187 (Розбій, поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу України. Такі дії караються позбавленням волі на строк від 10 до 15 років або довічним позбавленням волі, з конфіскацією майна.

криминал Житомир

криминал Житомир

криминал Житомир

криминал Житомир

криминал Житомир

криминал Житомир

Последнее изменение Понедельник, 11/05/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework