Житомиряни вимагають звільнення новопризначеного керівника УМВС в Житомирській області

12 травня під будівлею УМВС в Житомирській області представники громадської ради при облдержадміністрації вимагали від новопризначеного керівника обласної міліції скласти повноваження. Призначення Валерія Рудика на керівну посаду викликало негативну реакцію у житомирян.

Активістів збентежило те, що кандидатуру очільника обласної міліції не погодили з громадою. 29 квітня громадська рада при ОДА направила лист міністру внутрішніх справ України Арсену Авакову, в якому вимагала проведення громадських слухань щодо кандидатури начальника УМВС України в Житомирській області.
На жаль, відповіді від міністра не було, тому громадськість вимагає від Валерія Рудика скласти повноваження та пройти громадські обговорення.
Нагадаємо, що 12 квітня в обласному Управлінні МВС заступник Міністра внутрішніх справ України Олексій Руденко представив новопризначеного начальника УМВС у Житомирській області, полковника міліції Валерія Рудика. На Майдані Корольова, біля приміщення облдержадміністрації близько сотні небайдужих житомирян вимагали зустрічі від нового очільника міліції.

Лілія Мельник
Фото – Вікторія Васильченко

 

Последнее изменение Вторник, 12/05/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework