×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Ольга Богомолець у Житомирі презентувала благодійний проект «Люди допомагають людям»

15 травня в рамках благодійного проекту «Люди допомагають людям» до Житомира завітала радник Президента, народний депутат України Ольга Богомолець.

У Житомирі Ольга Богомолець зустрілася із сім'ями, що втратили годувальників під час Революції Гідності та військових дій в зоні антитерористичної операції.

На зустрічі також були присутні волонтери, представники громадських та ветеранських організацій області. Усім присутнім Ольга Богомолець презентував новий благодійний волонтерський проект «Люди допомагають людям», завдяки якому надавати допомогу нужденним тепер можна буде з будь-якої точки світу.

«Люди допомагають людям» — це перша в Україні платформа прямої адресної допомоги родинам загиблих під час Революції Гідності та військових дій на сході країни. Вона передбачає надання матеріальної, соціальної, гуманітарної, психологічної допомоги сім’ям, що втратили годувальника в ході трагічних подій у країні. Гроші перераховуються напряму від людини чи фонду, який хоче допомогти, на особистий банківський рахунок сім’ї. Механізм дозволяє допомагати родині з будь-якої точки світу.

За її словами, надалі ця платформа буде виведена на міжнародний рівень для того, щоб 20 мільйонів українців по всьому світу мали прозорий та відкритий механізм допомоги таким родинам.

Також, Ольга Богомолець зазначила, що наша область є гарним прикладом для інших регіонів країни. Програму реабілітації військовослужбовців, яку розробили на Житомирщині,  ставлять за приклад іншим областям.

Ольга Богомолець у Житомирі

Ольга Богомолець у Житомирі

Ольга Богомолець у Житомирі

Ольга Богомолець у Житомирі

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework