×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

За добу у Житомирі рятувальники двічі ліквідовували пожежі

18 травня о 17:30 на екстрений виклик «101» надійшло повідомлення про пожежу в цегляній господарській будівлі, що розташована на одній із вулиць обласного центру.

пожежа у ЖитомиріЯк повідомляють в У ДСНС у Житомирській області, по прибуттю чергового караулу вогнеборців до місця події, полум’я вже охопило частину перекриття споруди. Однак завдяки умілим діям бійців ДСНС вже о 17:40 пожежу вдалося локалізувати, а о 18:11 – повністю ліквідувати. Загиблих та травмованих не виявлено. Вогонь устиг знищити 3 кв м перекриття та домашнє майно, пошкодив також 5 кв.м перекриття.

За попередньою версією, ймовірною причиною загоряння стало коротке замкнення в електромережі.

Цього ж дня, о 18:30, пожежа виникла  на технічному поверсі панельного дев’ятиповерхового житлового будинку в м. Житомир. До служби порятунку «101» зателефонував перехожий, який помітив загорання і одразу викликав надзвичайників.

Проте цього разу вогнем знищено лише 10 кв.м сміття. Завдяки оперативним діям рятувальників вдалося уникнути розповсюдження полум’я на поверхи будинку та вже о 18:48 - локалізувати пожежу, а о 19:51 - повністю ліквідувати.

Наразі усі обставини подій з’ясовуються фахівцями. 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework